πίσω στο blog
12.02.2017
Τι θα έκαναν και τι δε θα έκαναν οι Θεσσαλονικείς για τον έρωτα;

Μέχρι πού μπορούν να φτάσουν για τον έρωτα οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης; Με αφορμή την γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, η εταιρία δημοσκοπήσεων aboutpeople διενήργησε σχετική έρευνα ρωτώντας 403 Θεσσαλονικείς (ηλικίας 18-45) για το κατά πόσο θα άλλαζαν στοιχεία του τρόπου ζωής τους αν τους το ζητούσε ο/η σύντροφός τους στα πλαίσια μιας μακροχρόνιας σχέσης. Τα αποτελέσματα είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Το 16,7% των ερωτώμενων δηλώνει ότι θα μπορούσε να ψηφίσει ένα κόμμα που είναι αντίθετο στην ιδεολογία του, αν κάτι τέτοιο του ζητούσε ο/η σύντροφός του, ενώ το 21,3% θα σταματούσε να δουλεύει αν αυτό επιθυμούσε το έτερον ήμισυ. Αξιοσημείωτο το ότι τρεις στους δέκα θα συμφωνούσαν σε συγκατοίκηση με τα πεθερικά, ενώ το 40,1% δηλώνει ότι θα σταματούσε την κατανάλωση κρέατος και το 57% θα προσπαθούσε να κόψει το κάπνισμα.

Μόνο το 13,7% θα σταματούσε να κάνει παρέα με κάποιον πολύ καλό του φίλο αν αυτό ζητούσε ο/η σύντροφος του ενώ η μεγάλη πλειοψηφία (75,2%) θα μετακόμιζε σε άλλη πόλη. Το 57,7% δηλώνει ότι θα μπορούσε ακόμα και να μετακομίσει σε άλλη χώρα (δε γνωρίζουμε αν αυτό έχει να κάνει και με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα!), ενώ πάνω από δύο στους τρεις θα σταματούσαν να βλέπουν το αγαπημένο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα (αθλητικά, σειρές, ριάλιτι κλπ)

Περισσότερα εδώ

Πηγή: www.gazzetta.gr, “Τι θα έκαναν και τι δε θα έκαναν οι Θεσσαλονικείς για τον έρωτα; (pics)”, 12/02/2017

BLOG
Banner