πίσω στο blog
14.06.2018
To Μουντιάλ σε αριθμούς

Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 14 Ιουνίου και για ένα μήνα και… κάτι, δηλαδή μέχρι τις 15 Ιουλίου θα “χορεύουμε” στους ρυθμούς του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας.

Οι φίλαθλοι αναμένεται να στηθούν μπροστά στις οθόνες και να απολαύσουν ποδοσφαιρικό υπερθέαμα από τις καλύτερες εθνικές ομάδες και τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η About People ετοίμασε ένα Infographic για το TheCaller προκειμένου να σας… βάλει στο παιχνίδι!

Μέσα από αριθμούς και ποσοστά οι μη μυημένοι σε Μουντιάλ θα μπορούν να έχουν μια γενική εικόνα εν όψει όσων θα δούμε για τον επόμενο μήνα.

Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικά περιλαμβάνονται στο παρακάτω γράφημα, όπως τα φαβορί για την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου, που είναι κατά σειρά η Γερμανία, η Βραζιλία, η Ισπανία, η Αργεντινή και η Γαλλία, με βάση έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Ipsos σε 27 χώρες.

Ποιοι είναι και πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές;

Kαι πιο ακριβές ομάδες;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: thecaller.gr, “Infographic της About People για το TheCaller: To Μουντιάλ σε αριθμούς- Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Παγκόσμιο Κύπελλο”, 14/06/2018

BLOG
Banner