Η aboutpeople είναι ακριβώς ό,τι «λέει» το όνομά της: μια εταιρεία που βάζει στο επίκεντρο τον πολίτη, τον χρήστη, τον καταναλωτή.

Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν διαρκώς αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα agency που θα μπορεί να δίνει απαντήσεις και λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Βρισκόμαστε εδώ, όχι απλώς για να συγκεντρώνουμε στατιστικά στοιχεία μα πρωτίστως για να τα αναλύουμε και να τα αξιοποιούμε προσφέροντάς σας την απαραίτητη γνώση για τις κρατούσες τάσεις, απόψεις και γνώμες των πολιτών. Είμαστε εδώ για να μετουσιώνουμε τους αριθμούς σε στρατηγική και, φυσικά, να συμβάλλουμε στην υλοποίηση της με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Η aboutpeople είναι μέλος της ESOMAR και εγγεγραμμένη στο Μητρώο Φορέων και Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων του Τμήματος Ελέγχου και Διαφάνειας του Ε.Σ.Ρ.

Διευθυντής της aboutpeople είναι ο Πέτρος  Ιωαννίδης με σπουδές στην πολιτική επιστήμη (BA Lancaster University) και στην επικοινωνία (MA) στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του City University. Ασχολείται με την έρευνα, την επικοινωνία και τη στρατηγική από το 2002 και είναι μέλος του International Association of Political Consultants και της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης.

H στατιστικολόγος Γιάννα Δασκαλάκη είναι υπεύθυνη για τις ποσοτικές έρευνες της εταιρείας. Η Αναστασία Θωμά είναι account manager.

BLOG
Banner